OBS Om du väljer det tryckta häftet tillkommer också avgift för frakt. Vi packar och levererar två gånger per vecka.

Vantfrossa är ett häfte i A5-storlek som innehåller en samling stickmönster till vantar i olika modeller och svårighetsgrader, mest till dam men även till barn och herr.

Mönstren a?r roliga att sticka, fina att se pa? och sköna att använda. Samlingen innehåller stickmönster till 14 olika tumvantar av olika svårighetsgrad, passande både för den som bara stickat lite och även för den mer erfarne.

Vantmönstren innehåller flera olika tekniker, olika muddar och olika sorters tummar. En del stickas i bara en färg och andra i flera färger. Pa? sa? vis blir det  yrket variation och du kanske får chansen att pröva något nytt.

Alla mönstren a?r tänkta fo?r ett ullgarn pa? ca 300 m/ 100 g. Beskrivningarna är utformade så att du kan använda strumpstickor eller lång rundsticka (s.k. magic loop), vilket du före-drar. Mönstren i häftet finns i dam- och i vissa fall barn- och herrstorlek. Många av vantarna kan anpassas i storlek genom stickval och längd.

Vantar för alla väder, vad kan vara bättre?

OBS! Till våra häften tillkommer en fast fraktavgift, 55 kr. Så passa gärna på att handla mer i butiken när frakten ändå är betalt. Vi levererar två gånger i veckan, vanligtvis torsdagar och måndagar.

Vantfrossa

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: Vantfrossa
  • Tillgänglighet: 67
  • 150 kr

  • Exkl moms: 142 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Vantfrossa Knitting Friend