Mössan Galder är skapad med inspiration från isländsk stickning. Med snygg design och bra passform kan mönstret lätt varieras utifrån förslag i beskrivningen. Mössmönstret finns i flera storlekar och du kan välja mellan tre olika sorters mudd och sätta på en tofs om du önskar. Diagrammet ger ett förslag till färgsättning men det ska bara ses som vägledning. Du sätter din egen personliga prägel genom att färgsätta som du önskar.

STORLEKAR
Mönstret till Mössan Galder finns i tre storlekar; barn ca 3-8 år, dam och herr.

GARNFÖRSLAG
Cardiff cashmere från Garn Tua, Eco wool från Dale garn, Alpakka från Sandnes, Smart från Sandnes, Jordnära från Höner och Eir, Filcolana Peruvian Highland wool eller Lettlopi.

GARNÅTGÅNG
Tre olika färger, 50 g av huvudfärgen och ca 25 g vardera av de två mönsterfärgerna.Vid lång resårmudd kan det gå åt mer än 50 g beroende på vilket garn du väljer.

STICKFÖRSLAG
Rundsticka 40 eller 60 cm, strl 3,5 och 4,5. Det är viktigt att man inte stickar för hårt eller drar för hårt i trådarna på det flerfärgade partiet. Om du vet med dig eller är orolig för att du stickar för hårt rekommenderas st 5 eller större.

STICKFASTHET
Resårstickning: 20 m x 25 v, 10 x 10 cm Flerfärgsstickning: 20 m x 22 v, 10x 10 cm.

Så snart du handlat färdigt i kassan så skickas ett mejl där du får en länk till din nedladdningssisda där du klickar på denna ikon: 

Du når också din nedladdningssida via ditt konto hos Knitting Friend

Mössan Galder

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: Mössan Galder
  • Tillgänglighet: 1
  • 50 kr

  • Exkl moms: 47 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Knitting Friend Galder