Strumporna Sara Knitting Friend - now also in english included

Modellen är utformad så att den passar många. Du stickar strumporna runt, uppifrån och ner, antingen med strumpstickor eller med metoden magic loop, som modellen lämpar sig särskilt bra för pga hälkonstruktionen. Det enkla hålmönstret ger strumpan det lilla extra liksom mudd och tå i avvikande färg.

STORLEKAR
Mönstret är i dam- eller juniorstorlek men du kan också variera genom att själv bestämma längden på foten och höjden på skaftet. Du kan också reglera storleken med garn- och stickval. I slutet på mönstret finns en bifogad måttabell för skostorlekar till din hjälp.

STICKFÖRSLAG
Strumpstickor och eller lång rundsticka (vid magic loop metod) strl 2.25 eller 2,5

STICKFASTHET
Stickfastheten för hålmönstret är 28 m på 10 cm. Gör en provlapp för att testa stickfastheten. Öka eller minska i stickstorlek
vid behov.

GARN
100 g + ca 20 g i avvikande färg, Twisted sock från Fru Valborg, Soft sock från Moods of colours, handfärgat sockgarn från Limmo design eller annat sockgarn med en löpmeter på 360-420 m/100 m.

Så snart du handlat färdigt i kassan så skickas ett mejl där du får en länk till din nedladdningssisda där du klickar på denna ikon: 

Du når också din nedladdningssida via ditt konto hos Knitting Friend

Strumporna Sara

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: SaraS1
  • Tillgänglighet: 1
  • 50 kr

  • Exkl moms: 47 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Knitting Friend Strumporna Sara