Strumporna Margareta är ett par snygga sockor med bra passform. Mönstret är ganska enkelt och kan lätt varieras efter egna önskemål. Modellen är utformad så att den passar många. Du stickar strumporna runt, uppifrån och ner, antingen med strumpstickor eller med metoden magic loop. Den fina hålbården i kontrastfärg ger strumpan det lilla extra.

STORLEKAR
Mönstret är i dam- (eller juniorstorlek) men du kan också variera genom att själv bestämma längden på foten och höjden på skaftet. Du kan också reglera storleken med garn- och stickval. I slutet på mönstret finns en bifogad måttabell för skostorlekar till din hjälp.

STICKFÖRSLAG
Strumpstickor eller lång rundsticka (vid magic loop metod) strl 2.25 eller 2,5.

STICKFASTHET
Stickfastheten för slätstickning är 28 maskor på 10 cm. Gör en provlapp för att testa stickfastheten. Öka eller minska i stickstorlek
vid behov.

GARN
100 g + ca 20 g i avvikande färg, Twisted sock från Fru Valborg, Softsock från Moods of colours, handfärgat sockgarn från Limmo-design eller annat sockgarn med en löpmeter på 360-420 m/ 100 m.

Så snart du handlat färdigt i kassan så skickas ett mejl där du får en länk till din nedladdningssisda där du klickar på denna ikon: 

Du når också din nedladdningssida via ditt konto hos Knitting Friend

Strumporna Margareta

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: MargaretaS1
  • Tillgänglighet: 1
  • 50 kr

  • Exkl moms: 47 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Knitting Friend Strumporna Margareta