Strumporna Magdalena är ett par snygga sockor med bra passform. Mönstret är ganska enkelt eftersom du bara stickar med en färg i taget och mönsterstick-ningen bara är på ett begränsat parti på skaftet.
Du stickar strumporna runt, nerifrån och upp, antingen med strumpstickor eller med metoden magic loop, som modellen lämpar sig särskilt bra för pga hälkonstruktio-nen. Den fina spetsbården i avvikande färg ger strum-pan det lilla extra.

STORLEKAR
Mönstret är i damstorlek, men du kan också variera genom att själv bestämma längden på foten och höjden på skaftet. Du kan också reglera storleken med hjälp av garn- och stickval. I slutet på mönstret finns en bifogad måttabell för skostorlekar till din hjälp.
STICKFÖRSLAG
Strumpstickor eller lång rundsticka (vid magic loop metod) strl 2,25 eller 2,5.
STICKFASTHET
Stickfastheten för slätstickning är 28 m på 10 cm.
Gör en provlapp för att testa stickfast-heten. Öka eller minska i stickstorlek vid behov.
GARN
100 g + ca 20 g i avvikande färg, Twisted sock från Fru Valborg, Humble regards from Devon från Moods of colours, handfärgat sockgarn från Limmo-design eller annat sockgarn med en löpmeter på 360-420 m/ 100 m.  

Så snart du handlat färdigt i kassan så skickas ett mejl där du får en länk till din nedladdningssisda där du klickar på denna ikon: 

Du når också din nedladdningssida via ditt konto hos Knitting Friend

Strumporna Magdalena

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: MagdalenaS1
  • Tillgänglighet: 1
  • 50 kr

  • Exkl moms: 47 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Knitting Friend Strumporna Magdalena