Strumporna Kristina är ett par snygga sockor med bra passform.  Mönstret är ganska enkelt eftersom du bara stickar med en färg och mouche-mönstret lär man sig ganska snabbt utantill.
Du stickar strumporna runt, nerifrån och upp, antingen med strumpstickor eller med metoden magic loop, som modellen lämpar sig särskilt bra för pga hälkonstruktionen.

STORLEKAR
Mönstret är i damstorlek men du kan också variera genom att själv bestämma längden på foten. Du kan också reglera storleken med hjälp av garn- och stick-val. I slutet på mönstret finns en bifogad måttabell för skostorlekar till din hjälp.
STICKFÖRSLAG
Strumpstickor eller lång rundsticka (vid magic loop metod) strl 2,25 eller 2,5.
STICKFASTHET
Stickfastheten för slätstickning är 28 m på 10 cm. Gör en provlapp för att testa stickfastheten. Öka eller minska i stickstorlek vid behov. 
GARN
100 g Twisted sock från Fru Valborg, Humble regards from Devon från Moods of colours, sock yarn från crazy beautiful yarn eller annat sockgarn med en löp-meter på 360-420 m/ 100 m.

Så snart du handlat färdigt i kassan så skickas ett mejl där du får en länk till din nedladdningssisda där du klickar på denna ikon: 

Du når också din nedladdningssida via ditt konto hos Knitting Friend

Strumporna Kristina

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: KristinaS1
  • Tillgänglighet: 1
  • 50 kr

  • Exkl moms: 47 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Strumporna Kristina Knitting Friend