Vantfrossa

  • 175 kr

Lägg till i önskelistan

Jämför

Exkl moms: 165 kr

Tillgängligt: 67

Vantfrossa är ett häfte i A5-storlek som innehåller en samling stickmönster till vantar i olika modeller och svårighetsgrader, mest till dam men även till barn och herr.

Mönstren är roliga att sticka, fina att se på och sköna att använda. Samlingen innehåller stickmönster till 14 olika tumvantar av olika svårighetsgrad, passande både för den som bara stickat lite och även för den mer erfarne.

Vantmönstren innehåller flera olika tekniker, olika muddar och olika sorters tummar. En del stickas i bara en färg och andra i flera färger. På så vis blir det  yrket variation och du kanske får chansen att pröva något nytt.

Alla mönstren är tänkta för ett ullgarn på ca 300 m/ 100 g. Beskrivningarna är utformade så att du kan använda strumpstickor eller lång rundsticka (s.k. magic loop), vilket du före-drar. Mönstren i häftet finns i dam- och i vissa fall barn- och herrstorlek. Många av vantarna kan anpassas i storlek genom stickval och längd.

Vantar för alla väder, vad kan vara bättre?

OBS! Till våra häften tillkommer en fast fraktavgift, 55 kr. Så passa gärna på att handla mer i butiken när frakten ändå är betalt. Vi levererar två gånger i veckan, vanligtvis torsdagar och måndagar.