OBS Om du väljer det tryckta häftet i A5-storlek tillkommer också avgift för frakt. Vi packar och levererar två gånger per vecka.

Älskade Restgarnssockor är en samling stickmönster som är roliga att sticka, fina att se på och sköna att använda. Mönstren är särskilt anpassade för att du ska kunna använda även de minsta snuttarna av restgarner. Men det går lika bra om om du vill införskaffa nya garner och kanske sticka i färre färger. Samlingen innehåller stickmönster till 10 olika modeller på sockor. 

Mönstren är av lite olika svårighetsgrad, passande både för den som bara stickat lite och även för den mer erfarne. Sockmönstren innehåller flera olika tekniker, några olika hälar och mönster som stickas nerifrån och uppifrån. Se gärna mönstren som inspiration. Känn dig fri att blanda, ändra och anpassa så som du själv vill. Eller följ mönstren exakt, de innehåller allt du behöver. 

I slutet av samlingen finns också några tips på hur du kan sköta om och laga dina sock-or. Älskade sockor används och slits och kan användas mycket och länge om vi tar hand om dem. 


Älskade Restgarnssockor

  • Tillverkare: Tina Lundell
  • Artikelnummer: Älskade Restgarnssockor
  • Tillgänglighet: 100
  • 125 kr

  • Exkl moms: 118 kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Älskade Restgarnssockor Knitting Friend